Pohja:
200g digestive keksejä
85 g margariinia
Täyte:
2,5 dl Flora Vispiä
150 g valkoista suklaata
1/2 dl sokeria
200 g rahkaa
limetin raastettu kuori ja mehu
3 liivatetta
sitruunamehua
- Murskaa keksit ja yhdistä sulan margariinin kanssa. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalla. Laita kylmään odottamaan.
- Laita liivatelehdet likoaman kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaahtoon sulatettu suklaa, rahka, sokeri sekä limetin raastettu kuori ja mehu.
- Kuumenna mehu kiuhuvaksi ja liuota puristetut liivatteet nesteeseen. Anna jäähtyä hetki. Yhdistä seos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen.
- Kaada täyte pohjan päälle ja laita kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi/yön yli.
Kommentit