Pohja:
200g digestive keksejä
85 g margariinia

Täyte:
2,5 dl Flora Vispiä
150 g valkoista suklaata
1/2 dl sokeria
200 g rahkaa
limetin raastettu kuori ja mehu
3 liivatetta
sitruunamehua

  1. Murskaa keksit ja yhdistä sulan margariinin kanssa. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalla. Laita kylmään odottamaan.
  2. Laita liivatelehdet likoaman kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaahtoon sulatettu suklaa, rahka, sokeri sekä limetin raastettu kuori ja mehu.
  3. Kuumenna mehu kiuhuvaksi ja liuota puristetut liivatteet nesteeseen. Anna jäähtyä hetki. Yhdistä seos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen.
  4. Kaada täyte pohjan päälle ja laita kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi/yön yli.