...ensimmäisen ja viimeisen kerran ;) Ristiäiset saatiin siis pidettyä viime sunnuntaina. Melkoinen hulinahan se oli taas niinkuin tällä meidän porukalla tuppaa olemaan- meitä oli kaikkiaan juhlissa hieman yli kolmekymmentä henkeä. Nimen valinnassa seurasimme hyväksi koettua kaavaa, ja nuorimmaisemme sai  nimekseen Juko Jesperi Harrinpoika mukaillen isoveljiensä nimiä.

Kaikki meni hulinasta huolimatta oikein mukavasti, ja "veden heittokin" sujui oikein mallikkaasti. Lämpimät kiitokset vielä kaikille ja erityisesti kummeille.

Kuvassa Jepen kummilahjat ja Mömmönsä kaivertama vaasi, johon on tarkoitus myöhemmässä vaiheessa kaivertaa konfirmaatio yms. merkkipäivät.

1247919675_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ristiäisiin tuli leivottua kaikenlaista ja kuviakin muistin hulinan keskellä räpsiä. Päivittelen niitä tänne vähitellen aina kun noilta lapsukaisilta joudan. (Jeppe varsinkin vie aikaa, kun herra asustelee tuossa rinnalla hyvinkin tiheään, mutta ihmekös tuo, kun kasvuvauhti on niin kova. 1 kk neuvolassa kaverille oli tullut pituutta 6,8 cm ja painoa 1,5 kg lisää)