Aiemmin muotoilemani marsipaani-vauva pääsi tänään "tyttöjenvärisen" kakun koristeeksi, kun vierailimme ystäviemme luona katsomassa heidän uusinta perheenjäsentään.
Kakussa on tavallinen 3 munan sokerikakkupohja ja välissä vadelmamoussea sekä masikkahilloa. Reunoille pursotin Valion mansikkakuohua ja päällipursotuksen tein Valion vispikermasta. Päälliseksi kaulin kaksi marsipaanilevyä, joista päällimäisen viilsin auki. Suklaasydämet ovat edellisen illan pursotteluharjoituksen tulosta.

1364523.jpg
Oppimani:
  • Pelkäsin marsipaanin vettyvän, ja tästä syystä kostutin ylimmän kerroksen hiukan liian kitsaasti. Sopivaa suhdetta täytyy siis opetella.
  • Marsipaani levyt olisivat myös saaneet olla vähän paksummat, koska nyt ne kuultavat lävitse.
  • Vispikerma on huomattavsti miellyttävämpi pursottaa ja se kestää myös paremmin kuin kuohukerma.