Sunnutai päivän askareena kokeilin "banaanikakun" leipomista (samalla testasin uutta irtopohja vuokaani). Kakkupohjassa on 2 munaa ja tein sen halkaisijaltaan 20cm irtopohjavuokaan. Leikkasin pohjan puoliksi ja pakastin toisen osan. Kakku on siis aika pieni. Väliin laitoin mokkavaahtoa ja kermaa. Päällinen on tietenkin marsipaania. Treenasin myös suklaapursotuksia tämän viikon syntymäpäiväkakkuja varten. Yhdeltä perhoselta katkesi siipi, joten se pääsi tämän minikakun koristeeksi.

1361888.jpg

Mokkavaahtoa tein puolet tuosta annoksesta, koska kakku oli niin pieni.Täytettä jäi siltikin hieman yli.  Kahvi olisi saanut olla vähän vahvempaa, koska sen maku pehmenee seoksessa. Laitoin sekaan myös pari ruokalusikkaa kaakaota.

Mokkavaahto


 2 munaa
1 dl sokeria
1 dl vahvaa kahvia
3 liivatelehteä
2 dl kermaa