1556161.jpg

Toukokuun pakeeti saapui SLY:ltä jo viime viikon lopulla, mutta nyt vasta ehdin purkamaan kuvat koneelle. Aivan hirveää hullunmyllyä ollut! Milloinkahan tämä kiire loppuisi...

Paketin sisältö oli aivan ihana! Paljon kiitoksia SLY:lle, ja erityisesti kiitokset pikkupoikien muistamisesta. Molemmat olivat onnesta soikeina, kun paketista löytyi Hotwheels autot ja karkkia :)

Mukana oli myös vaahtokarkkeja ja ohje vaahtokarkkipäällysteen tekemiseen. Tässäpä minulle opettelemista ja uusi haaste. Ensi viikonloppuna lupaan  järjestää aikaa leipomiseen. On jäänyt nyt liian vähälle :( Lisäksi löytyi useita herkullisen kuuloisia ohjeita (setsuurilimppu, toffeiset suklaamuffinit, sitruunainen mansikkapiiras, vaniljasilmäpullat, pavlovakääretorttu, mozzarellapizza) brunon alumiinivuokia, KarlFazer exclusive tummaa ja valkoista suklaata, kätevä raastinrauta, Dr.Oetkerin mansikkakakkuainekset sekä ihana kahvipurkki ja annoskaakaopusseja. Ja kaiken kruunasi tietenkin itse tehty kortti :)

Erityisesti olen pitänyt SLY:ni lähettämistä ohjeista, koska tällätavalla tulee tutustuttua uusiin leivonnaisiin yms. Sitä niin helposti juurtuu tekemään niitä tuttuja ja turvallisia.