Päätin lisäillä tänne myös kuvia entisöintiprojekteistani. Olen käynyt muutaman vuoden ajan kansalaisopiston järjestämällä entisöintikurssilla kerran viikossa (syksystä kevääseen vuosittain).

*******************************************************************************
Tämä alla oleva oli ihka ensimmäinen tuoli, jonka otin käsittelyyn. Aiemmin olin itsekseni tehnyt yhden peilipöydän ja päällystänyt yksinkertaisia tuoleja. Harmittaa, etten tullut ottaneeksi tästä tuolista kuvaa sen alkuperäisessä asussa. Tuoli oli ihan hirveässä kunnossa: Päällinen oli jotain vaalenapunaista nukkapintaista kangasta, jonka verhoilu oli lisäksi tehty tosi epäsiistiksi. Tuoli haisi lisäksi todella voimakkaasti tupakalta ja joltain muulta määrittelemättömältä. Lopputulokseen olin suhteellisen tyytyväinen. Varsinkin, kun tuli haukattua  heti kärkeen aika iso pala kakkua:  Kaarevat muodot yhdistettynä keinonahkaan eivät olleet niitä kaikista helpoimpia toteuttaa.

1394393.jpg

******************************************************************************
Seuraavaksi vuorossa oli lasten k-tuoli  pikku-miehille. Normaalikokoisia K-tuoleja löytää kohtuuhintaa aika helposti kirpputoreilta ja huutokaupoista, mutta lastenkokoa ei ole tullut ainakaan minulla koskaan vastaan. Tuolin rungon tekikin pyynnöstäni Pappani eli poikien (iso)-Ukki. Tuoliin tuli jouset, juuttikankaat,  heinät ja lumput  perinteisen verhoilutyylin mukaan. Pitäisi olla tuolia seuraavaksi puoleksi vuosisadaksi, jos sitä ei aivan trampoliinina käytetä. Tuoli on ollut pojille oikein mieluinen.

1394397.jpg

******************************************************************************
Näiden lisäksi olen tehnyt yhden lasten kiikkutuolin ja verhoillut Dodge RamChargerin penkit. Näistä ei kuitenkaan ole kuvia :(